Το ΕΚΕΤΑ /ΙΜΕΤ παρουσίασε το έργο Escalator στο 11ο Διεθνές Συνέδριο για την Έρευνα στις Μεταφορές που διεξήχθη στις 20-22 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν θετικής αξιολόγησης από την επιστημονική επιτροπή, παρουσιάστηκε σε ειδική συνεδρία poster η εργασία με τίτλο «Αναγνώριση σημαντικότερων πηγών καθυστέρησης στο χρόνο ικανοποίησης των παραγγελιών στα διάφορα επίπεδα μιας Εφοδιαστικής Αλυσίδας». Στη συνεδρία παρουσιάστηκαν
τα αποτελέσματα από τις συμμετοχικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν με εταιρείες /πελάτης της Entersoft με σκοπό την αναγνώριση των βασικότερων παραγόντων που επηρεάζουν τον τελικό χρόνο παράδοσης των παραγγελιών.
Το Διεθνές Συνέδριο για την Έρευνα στις Μεταφορές αποτελεί εδώ και είκοσι ένα έτη θεσμό στην έρευνα στον τομέα των μεταφορών και απευθύνεται στην εγχώρια και διεθνή επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα, καθώς και στους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των μεταφορών και συγκοινωνιακών υποδομών.

Το έργο Escalator στο International Congress on Transportation Research – ICTR 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο