Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο του 2022 δυο Workshops με τίτλο «Διερεύνηση των αιτιών καθυστέρησης του χρόνου παράδοσης στα διάφορα επίπεδα της εφοδιαστικής αλυσίδας με σκοπό τη βελτίωση της ορατότητας των παραγγελιών σε όλα τα στάδια της» στο πλαίσιο του έργου Escalator.
Στόχος των Workshops ήταν να φέρουν κοντά ειδικούς από τον τομέα των εφοδιαστικών αλυσίδων και να συλλέξουν πολύτιμες πληροφορίες για τις αιτίες καθυστέρησης που εντοπίζονται στα διάφορα στάδια μιας εφοδιαστικής αλυσίδας καταλήγοντας στις πιο κρίσιμες αλλά και σε μερικές ποσοτικές εκτιμήσεις αυτών των καθυστερήσεων.
Τα Workshops σχεδιάστηκαν με την ίδια δομή και απευθύνονταν προς επιχειρήσεις τόσο παραγωγικές, όσο και εμπορικές.
Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες εκπροσωπούσαν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε ένα ή/ και περισσότερα από τα παρακάτω στάδια: παραγωγή και μεταποίηση, αποθήκευση, μεταφορά, χονδρικό και λιανικό εμπόριο και είναι πελάτες της Entersoft, καθώς χρησιμοποιούν τα συστήματά της για τη διαχείριση των εφοδιαστικών αλυσίδων τους.


Μέσω διαδραστικών ερωτήσεων στην πλατφόρμα Miro, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να καταγράψουν τους παράγοντες που διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία των εφοδιαστικών αλυσίδων τους. Στην πορεία του έργου οι αιτίες καθυστέρησης που αναδείχθηκαν ως οι πιο κρίσιμες θα επιλεχθούν για να ενταχθούν στον αλγόριθμο πρόβλεψης του χρόνου παράδοσης που είναι και ο τελικός στόχος της υπηρεσίας που θα παρέχεται προς τους πελάτες.

Workshops για τη διερεύνηση των αιτιών καθυστέρησης στο χρόνο παράδοσης των παραγγελιών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο